Ponudba Gostilne Koblarjev Zaliv Maribor

V Gostilni Koblarjev Zaliv v Mariboru v svoji redni gostinski ponudbi pripravljamo odlične dnevne malice, dnevna kosila, nedeljska kosila in sezonske ter redne jedi po naročilu. Za večje in zaključene skupine, pa ponujamo pestro izbiro kulinaričnih dobrot in pijač po dogovoru ter pomagamo pri organizaciji različnih obletnic, porok, rojstnih dnevov, drugih osebnih praznikov in poslovnih srečanjih.

Nedeljska kosila

Pri kosilu je na voljo več vrst vsakodnevnih juh, široka izbira sezonskih in drugih solat ter seveda – slastni zaključek kosila – sladica.

Dostava in prevzem hrane

Od ponedeljka, 26.10.2020, začnemo kuhati za vas. Dnevno sveže…
26 oktobra, 2020/by KoblarAdmin

Kolektivni dopust 2021

Zaradi dopusta, bo gostilna zaprta, do vključno petka, 20.08.2021

Hvala…
10 avgusta, 2021/by KoblarAdmin

Kosila in Malice

Od ponedeljka do petka, med 10. in 14. uro, vam ponujamo pestro izbiro okusnih malic, med 12. in 16. uro, pa pripravljamo odlična kosila.

Jedi po naročilu

Jedilni list ponuja veliko izbiro, od pristne domače kulinarične dobrote, ribe ali katero drugo morsko hrano ali specialiteto tuje kuhinje.

Zaključene skupine

Ob različnih priložnostih in osebnih praznovanjih, vam ponujamo kulinarične dobrote ter pomagamo pri organizaciji in izvedbi celotnega dogodka.

Vrt z otroškimi igrali

Na igralih se bodo otroci zabavali in odkrivali svoje gibalne sposobnosti, za varnost pa smo poskrbeli z najkvalitetnejšo opremo za igro na prostem.

Kamp za avtodome

Na posebnem prostoru ob gostilni, je pri nas možno prenočiti tudi z avtodomi

Poročno slavje

Poroka je nedvomno ena najpomembnejših prelomnic v življenju, zato vam v gostilni Koblarjev Zaliv omogočamo, da bo vaše poročno slavje nepozabno.

S splavom po Dravi

Na vožnji s splavom za zabavno in sproščeno vzdušje poskrbijo flosarji, flosarska frajla in njihovi spremljevalci ob domači glasbi Splavarskega tria.

Naša ponudba

Ponudba Gostilne Koblarjev Zaliv Maribor

Jedi po naročilu

Jedi po naročilu

Zraven redne ponudbe kosil je posebej priljubljen »Koblar zrezek«, Pohorska omleta, v zimskem času pa domače koline.

Kosila in malice Maribor

Kosila in malice

Vsak dan med 12. in 16. uro, pripravljamo odlična kosila. Vse delovne dni, med 10. in 14. uro, pa vam ponujamo pestro izbiro okusnih malic.

Igrala - Vrt z otroškim igriščem

Vrt z otroškim igriščem

Na čudovitem prostoru ob reki Dravi, se otroci lahko igrajo na igralih, starši pa medtem uživajo v naravnem okolju in naši ponudbi.

Zaključene skupine in družbe

Zaključene družbe

Vas in vaše povabljence bomo razvajali s kulinaričnimi dobrotami iz slovenske in mednarodne kuhinje.

Poročno slavje

Poročno slavje

Na poročnem slavju boste uživali v izbranih jedeh in dekoraciji. Svetujemo tudi pri izbiri ustrezne celote kulinarike in vin.

Kresovanje Maribor

Kresovanje Koblarjev zaliv

Že 20 let, vsakega 30. aprila, prirejamo eno izmed največjih kresovanj v Mariboru, s pestrim zabavnim programom, živo glasbo in ognjemetom.

Kamp za avtodome

Na prijetnem prostoru ob gostilni, je pri nas možno prenočiti tudi z avtodomi.

S splavom po Dravi

S splavom po Dravi

Na vožnji s splavom, za zabavno in sproščeno vzdušje poskrbijo flosarji, flosarska frajla in njihovi spremljevalci ob domači glasbi Splavarskega tria.

© Copyright - Gostilna Koblarjev Zaliv