Kamp za avtodome, Maribor

Kamp za avtodome v Koblarjevem Zalivu


Na kamp prostoru ob gostilni, je pri nas možno prenočiti z avtodomi

Vnaprejšnje rezervacije prostora niso potrebne!

Utrjena parkirna mesta; Brezplačni Wi-Fi; Odlična lokacija v naravi; Restavracija

Kamp za avtodome – se nahaja ob gostilni Koblarjev zaliv, v prijetni in mirni naravi.  Dostopen je peš, s kolesom in avtomobilom ter je od centra mesta Maribor oddaljen 2km (10min z avtomobilom, 20min peš) in je v bližini Mariborskega Pohorja.

Postavljen je na obrobju gozda in ob zalivu reke Drave, v neposredni bližini medicinsko termalnega centra Fontana in kopališča Mariborski otok. Prav tako ob kampu poteka urejena peš pot, ki vodi do bližnjih kopališč, trgovin, bencinske črpalke, ter centra mesta.

Kamp ima urejena parkirna mesta, brezplačen Wi-Fi ter zagotovljen dostop do elektrike in sanitarij. V restavraciji ob kampu pa nudijo tudi pestro gostinsko ponudbo lokalne kulinarike.

Kamp je zato primeren za vse popotnike z avtodomi – posameznike ali družine, ki si želijo spoznati kulturne in naravne znamenitosti Maribora (Stara trta, Vinagova klet, mestno jedro in druge znamenitosti). Prav tako pa je kamp za avtodome zaradi odlične narave,  obvodne lokacije in bližine Mariborskega Pohorja, primeren tudi za vse ljubitelje športa, kot je veslanje, ribolov, kolesarstvo, pohodništvo, smučanje in druge športe.


Gostilna Koblarjev zaliv

Mateja Koblar s.p.

Na Otok 20
2351 Kamnica
Maribor, Slovenija

© Copyright - Gostilna Koblarjev Zaliv